Roost Uden

ASPERGEDINER

Sunday ROOST
Speciaal 4-gangenmenu

WIJN & SPIJS asperge editie
vrijdag 23 mei

Het is weer tijd voor het witte goud! Omdat het aspergeseizoen zo kort en bijzonder is, zetten we deze heerlijke seizoensgroente in de spotlights met een eenmalig viergangenmenu. Verwacht verrassende combinaties, volle smaken en natuurlijk: heel veel asperges. Proef, geniet en laat je verrassen!

aspergemenu

Chef Martijn & Roy maken er weer een feestje van op vrijdag 23 mei en verrassen je met smaakvolle gerechten, bereid op de The Bastard kamado en de OFYR.

Wat kun je verwachten?
Een creatief viergangenmenu waarin de asperge schittert in elke gang. Van frisse kingfish met aspergesalade en wasabi-crumble, tot romige soep met gerookte buikspek. Gevolgd door een klassieke kalfslende met gegrilde witte asperges, en een verrassend dessert met aardbei, basilicum en aspergegel.

€ 67,50 per persoon.
Inclusief 4 zorgvuldig uitgekozen wijnen, elk passend bij de gang.

Wijn & Spijs

Reserveren

Zeker zijn van een plekje? Reserveer hieronder of loop gewoon binnen. Maar vol = vol!

RESERVEREN
Aspergediner (23 mei)

Kies de gewenste starttijd en reserveer eenvoudig online. Het diner duurt +- 2,5 uur.

Liever telefonisch reserveren? Bel dan 0413 75 48 00

Close

OPENINGSTIJDEN

Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00

Keuken

Ma: Bar open, keuken gesloten
Di-zo: 11:00 - 16:00 | Vr: 11:00 - 19:30
Close